ΔΡΟΓΩΣΗΣ ΣΤΑΘΗΣ

Γεννήθηκε την 1η Μαΐου του 1977 στην Αθήνα. Το πρώτο συγκρότημα που συμμετείχε λεγόταν «The Rotten Society».

Το πρώτο αυτό συγκρότημα τέλειωσε άδοξα την καριέρα του όταν εισέβαλε στο στούντιο εκτός εαυτού ο πατέρας ενός μέλους, του Θανάση και τον πήρε κακήν κακώς… Ακολουθεί το φανκ ροκ συγκρότημα Αρριβίστες όπου ο Στάθης παίζει πλήκτρα και τραγουδάει σπανίως.

Γράφει όμως αρκετά τραγούδια. Μετά από κόντρες το συγκρότημα διαλύεται και φτιάχνει τους "Αρχαιοκάπουλους" πουπαίζουν διασκευές στη μουσική σκηνή Ρόδι στα Εξάρχεια.

Το καλοκαίρι του 1997 παίζουν στο «Πατητήρι» στη Φολέγανδρο και γνωρίζουν το Μανώλη Φάμελλο. Του δίνουν το ντέμο με τα τραγούδια τους και τους προτείνει να τους κάνει την παραγωγή στο δίσκο τους. Μετά από δύο χρόνια σχεδόν δηλαδή τον Μάιο του 1999 κυκλοφορεί ο δίσκος από την Warner. Το όνομα του συγκροτήματος είναι «Τα φώτα που σβήνουν».

Το 2000 συμμετέχουν σε ένα δίσκο με διασκευές τραγουδιών του παιδικού τους ήρωα Παύλου Σιδηρόπουλου. Το 2001 κυκλοφορεί ο δεύτερος και…τελευταίος δίσκος τους με τίτλο «Η γη απ τα αστέρια». Τον Δεκέμβριο του 2003 κυκλοφορεί ο πρώτος προσωπικός του δίσκος με τίτλο «Ο χειμώνας δε θα ρθει». Το 2006 κυκλοφορεί ο δεύτερος προσωπικός του δίσκος με τίτλο "'Αλλη Γη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου