ΚΑΠΟΥΓΙΑ ΖΑΝΕΤ


Στην ευαίσθητη ηλικία των 4 χρόνων, η Janet, παιδί θαύμα, κέρδισε το πρώτο βραβείο στον ραδιοφωνικό παιδικό διαγωνισμό νέων ταλέντων “RadaioCarbe” του Μοντεβίδεο.


Στα 13 της μετακόμισε στο Μπουένος Άιρες όπου σπούδασε στη δραματική σχολή, στην επαγγελματική τοποθέτηση φωνής και ερμηνεία για ζωντανές εμφανίσεις, στην κιθάρα, στον χορό, στην κινησιολογία, και στην ενδυματολογία.


Στην εφηβική της ηλικία ασχολήθηκε επαγγελματικά με το ρεπερτόριο του Ταγκό, τραγουδώντας επαγγελματικά σε Θέατρα και Ταγκερία στο Μπουένος Άιρες. Παράλληλα κάνει εμφανίσεις και συναυλίες με την κιθάρα σε θέατρα, παρουσιάζοντας ethtnic βραδιές με παραδοσιακή μουσική των Άνδεων και της Λατινικής Αμεμρικής.
Κατόπιν ήρθε στην Ελλάδα που την αγκάλιασε σαν μια από τις πιο αξιόλογες και σπουδαίες φωνές που με την ζεστή της παρουσία, το αστείρευτο ταλέντο και το μοναδικό της ταμπεραμέμντο, κρατάει τον ακροατή της πάντα μαγεμένο!


Η Janet έχει συνεργαστεί με πολλούς διάσημους αστέρες της ελληνικής και παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως τον ιδιαίτερα αγαπητό Ισπανό τροβαδούρο Julio Iglgesias.


Η Janet ως σήμερα, έχει κάνει πολλές συναυλίες σε μουσική A. Piazzola, μεταφράζοντας και απαγγέλλοντας συγχρόνως τους στίχους, με τον δικό της μαγικό τρόπο. Με αυτόν τον τρόπο μεταφέρει στον ακροατή την ξεχωριστή αίσθηση του αργεντίνικου τάγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου