The Idols


Από τα εμπορικά και ξεχωριστά group των SIXTIES αποτελούν ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία της Ελληνικής POP MUSIC.
Ιδρύθηκαν το 1965 στην Αθήνα

Την δεκαετία του 60 και του 70 πραγματοποίησε αμέτρητες συναυλίες και εμφανίστηκε στα καλύτερα Ελληνικά και Ξένα Clubs. Το περιοδικό της εποχής το Φαντάζιο στηρίχθηκε στη δημοτικότητά τους και με την ιδιότητα του Sponsor, συνεργάστηκε μαζί τους στην ολοκλήρωση του πρώτου album πού γνώρισε ανεπανάληπτη επιτυχία !

Ένα χρόνο πριν, (το 1967), οι IDOLS ανακηρύχθηκαν το δημοφιλέστερο Ελληνικό συγκρότημα εκείνης της χρονιάς. Την ίδια χρονιά γίνονται το πρώτο Ελληνικό γκρουπ πού εμφανίζεται ζωντανά στο πρώτο live μουσικό σόου της Ελληνικής TV σε ειδική συναυλία πού έγινε στο θέατρο Ακροπολ με οικοδεσπότη το Νίκο Μαστοράκη.

Από το 1990 και ύστερα από πολλές ανακατατάξεις την κατάσταση παίρνει στα χέρια του ο Βασίλης Κωνσταντινίδης.

Ακολουθούν πλήθος εμφανίσεων και ηχογράφηση τριών μεγάλων δίσκων στο διαστημα της δεκαετίας του 90.
Το 1991 οι IDOLS κάνουν μία θυελλώδη εμφάνιση στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Της Θεσσαλονίκης και κερδίζουν αναρίθμητους θαυμαστές.

Ιστορία , νοσταλγία , ρυθμός , μελωδία , αξίες , αγάπη για την δουλειά τους...
Σήμερα, στο 2009, με τα περισσότερα απο τα παλιά μέλη να μην μιλιώνται καν μεταξύ τους και μετά απο απαράδεκτες ιστορίες με δικαστήρια για την χρήση του ονόματος, ή - δυστυχώς - ακόμη και με κατηγορίες πρός αλλήλους για την εκμετάλευσή του, απαιτήσεις για την αρχηγία, ακόμα και τρομερή ζήλεια για τήν επαγγελματική πρόοοδο και καταξίωση μελών του γκρουπ οι IDOLS δεν υπάρχουν όπως τους ηξεραν οι παλαιότεροι φανς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου