ΔΡΑΚΙΑ ΝΑΓΙΑ

Νάγια Δρακιά: Μουσικές οικογενειακές καταβολές. Πάτρα , Πολυτεχνείο, πανηγύρια και hard rock, μαγαζιά νυχτοκάματου - λαϊκά, ρεμπέτικα. Αθήνα, Νταλάρας - Ιερά Οδός, συναυλίες- παραστάσεις εντός και εκτός συνόρων. Επαρχία ξανά, (ορεινή Αχαΐα - Ηλεία) και πάλι Αθήνα, χημικός μηχανικός στον Πειραιά.

Συμμετοχές:
Στο "Το όχι αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά του ναι" του Λουδοβίκου των Ανωγίων" είχα την τύχη να ερμηνεύσω το υπέροχο "Γυρεύω να'ρθεις" , στο "Ιερά οδός Ι" τραγούδησα μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα και στο αφιέρωμα στον Τσιτσάνη με τίτλο "Οτι κι αν πω δε σε ξεχνώ"- παραστάσεις που δόθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής με τον Γιώργο Νταλάρα, την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τον Γεράσιμο Ανδρεάτο - συμμετείχα πάλι ως ερμηνεύτρια με κάποια παλιά αγαπημένα τραγούδια.

Σάν τραγουδοποιός έχω συμμετάσχει στο "Μάϊσσα Σελήνη" του Νίκο Παπάζογλου με το "Επαρχία" που το έχει ερμηνεύσει ο ίδιος και στο "Δάκρυ στο γυαλί" της Εστουδιαντίνας με το "Μια του κλέφτη" που έχει ερμηνεύσει η Ελεονώρα Ζουγανέλη μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα.

«Viva!» - η πρώτη μου προσωπική δουλειά, σε διεύθυνση παραγωγής Γιώργου Νταλάρα, με την συμμετοχή του ίδιου, του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, της Ελένης Τσαλιγοπούλου, του Χρήστου Θηβαίου και της Ασπασία Στρατηγού. κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου