Α.Κ.Ρ.Α.


Οι Α.Κ.Ρ.Α. δημιουργήθηκαν τον Φεβρουάριο του 1998. Τα μέλη του group είναι δύο : Ράμμος Κωνσταντίνος (Dj Vinyl) και Ζαφειρίδης Βασίλης (Ειρηνιστής-Είρων-Πολεμιστής).

Η πρώτη εμφάνιση του συγκροτήματος έγινε μαζί με Razastarr και Frontal Attack ενώ ακολούθησαν και πολλές άλλες. Η πρώτη δισκογραφική εμφάνιση του group έγινε στη συλλογή του Ηχοκράτορα - "Ηχοκρατορία Μέρος Ά" που κυκλοφόρησε το 2000 ενώ η επόμενη γίνεται στην συλλογή της FM Records Hip Hop Ζωντανά 2001 που περιέχει κομμάτια που ηχογραφήθηκαν στο Σταυρό Του Νότου.

Το EP αποτελεί την πρώτη ανεξάρτητη δουλειά του συγκροτήματος και περιέχει 7 κομμάτια από τα οποία τα 2 είναι instrumental. Το κομμάτι που σίγουρα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα είναι το "Η πορεία μια ιστορία" που συμμετέχουν και οι Razastarr που συμβάλλουν και αυτοί με τον τρόπο τους σ''αυτή την επιλογή.

Στο κομμάτι υπάρχει και κιθάρα-μπάσο δίνοντας πιο μελωδικό άκουσμα. Οι στίχοι και οι μουσική κυμαίνονται σε μέτριο επίπεδο παρ''όλα αυτά, οι ΑΚΡΑ δίνουν το δικό τους προσωπικό στυλ και έτσι διαφοροποιούνται σημαντικά από τους υπόλοιπους της σκηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου