Γιώργος Λεούσης

Γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1984. Σε ηλικία 5 ετών ασχολήθηκε με τη μουσική παρακολουθώντας μαθήματα αρμονίου και μουσικής θεωρίας στο Ωδείο Κερκύρας.

Σε ηλικία 17 ετών παίρνει πτυχίο στα ανώτερα θεωρητικά και στο πιάνο. Στη συνέχεια εισάγεται στο Α.Τ.Ε.Ι. Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων όπου σπούδασε Ηχοληψία – Μουσική παραγωγή και αποφοίτησε το 2006.

Έχει εργαστεί σε αρκετά studio ηχογραφήσεων δίπλα σε καταξιωμένα άτομα του χώρου, αλλά και σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Παράλληλα γράφει μουσική και στίχους.
Το 2009 έγραψε τη μουσική για δύο έργα του Ντάριο Φο «Μόνος στο σπίτι» και «Ένα λεύτερο ζευγάρι» σε σκηνοθεσία του κερκυραίου Σ.Χονδρογιάννη. Το 2010 παρουσίασε σε συνεργασία με το Δη.Πε.Θε. Κέρκυρας συναυλία αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Νίκου Καββαδία.
Από το 2011 είναι μέλος του μουσικού σχήματος «Μικρόκοσμοι». Τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται σε διάφορες μουσικές σκηνές της Κέρκυρας παρουσιάζοντας δική του μουσική καθώς και διασκευές γνωστών καλλιτεχνών.
Από το 2009 είναι ιδιοκτήτης της X SOUND που δραστηριοποίειται στο χώρο της ηχοληψίας με στούντιο ηχογραφήσεων και ηχητικές και φωτιστικές καλύψεις εκδηλώσεων.